Klimweekenden - kosten

Wat kost een klimweekend?

  • Algemene weekendkosten: €10 per deelnemer.
  • Overnachting: €2 (bivak Freyr) - €12 (camping Villatoile); meestal rond €8
    Geef altijd aan bij de weekendcoördinator als je bijvoorbeeld al een dag eerder naar België gaat, dan houdt hij of zij daar rekening mee bij het reserveren van de camping (en natuurlijk de carpool).
  • Vervoer: €20-30
    De kosten van het carpoolen worden onderling tussen de meerijders verrekend. Meestal maakt de weekendorganisator al een carpoolindeling.
  • Maaltijden: €7-10, als er met de hele groep gekookt wordt.
  • Overige kosten: Soms is het weer zo slecht dat buitenklimmen onverantwoord is. Er kan dan ter plaatse besloten worden om naar een nabijgelegen klimhal te gaan. De kosten voor dat halbezoek zijn voor eigen rekening. Behalve de koffie en thee bij het ontbijt op zondagochtend zijn de kosten voor alle overige drankjes voor eigen rekening.

Niet-zelfstandige klimmers betalen geen extra kosten voor instructie en materiaalhuur. Mocht je klimmateriaal willen lenen (helm, gordel, karabiner(s), ATC, bandschlinge en/of prusiktouwtje) geef dit dan bij inschrijving aan.

Kosten bij te laat afmelden

De klimcommissie maakt kosten voor je zodra je je aangemeld hebt. Meld je minimaal 7 dagen van tevoren af, anders kunnen deze kosten worden doorberekend.