Wandelen

Zondagwandeling

Iedere maand wordt op een zondag een wandeling georganiseerd. De lengte van de wandelingen ligt rond de 22-24 km. Iedereen met een redelijke conditie kan aan deze tochten meedoen, maar let wel er wordt in een stevig tempo gelopen. De wandelingen zijn gericht op het op peil brengen of houden van de conditie voor een actieve bergsportvakantie.

Voor 2018 staan de volgende wandelingen gepland:

28 januari / 25 februari / 25 maart / 29 april / 27 mei / 24 juni/ 29 juli /  29 augustus / 30 september / 28 oktober / 25 november / 16 december

De zondagwandelingen worden uitgevoerd in samenwerking met de sectie 50 Plus. De sectie 50 Plus heeft echter een veel uitgebreidere wandelagenda: op de 2de en 4de donderdag en op de 1ste zaterdag van de maand. Voor een overzicht raadpleeg de website van NKBV 50 Plus.

Weekenden

Er staan dit jaar een winterweekend en een voorjaarsweekend gepland. Dit zijn 2- tot 4-daagse kampeertrektochten met volle bepakking of dagtochten met dagrugzak en vaste standplaats.

Voor 2018 staan de volgende weekenden gepland:

  • Winterweekend: 3-4  februari
  • Voorjaarsweekend:10-13 mei (lang Hemelvaartsweekend)

Zodra de details van een wandeling/weekend bekend zijn, wordt alle informatie in de agenda geplaatst. Door omstandigheden kan het noodzakelijk zijn om de uitvoering (o.a. tijd/datum) aan te passen. Controleer daarom altijd voor vertrek de agenda op de website! Inlichtingen: Rob ten Berg.