Dagwandeling

Dagwandeling

Vindt plaats op

Dagwandeling Putten – Elspeet, zondag 26 februari 2017

organisator: Arjan van Dalen

Vandaag maken we een wandeltocht door bossen, over heidevelden en landgoederen van het noordwestelijke deel van de Veluwe. De route volgt voor een groot gedeelte het Veluwe Zwerfpad. Hier en daar wijken we af van deze lange afstandswandelroute. Op die manier heb ik wat paden toegevoegd waar we nog niet eerder geweest zijn.

De route loopt vrijwel geheel over onverharde paden. Ik weet niet precies hoe lang de route is. Zeker meer dan 20 km, misschien wel meer dan 25 km. We kunnen de route ter plekke altijd nog veranderen als het te ver of juist niet ver genoeg blijkt te zijn.

 We beginnen om 10 uur bij het NS-station van Putten, dus kort nadat de trein van 09.58 is aangekomen. Deze trein vertrekt om 9.18 uit Utrecht CS en om 09.41 uit Amersfoort. Uiteraard kun je ook met de auto komen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid bij het station.

 Ongeveer halverwege de route komen we langs horecagelegenheid in het gehucht Drie. Deze plek staat bekend om de grote stukken appeltaart bij de koffie. Hopelijk zit het daar niet vol, en kunnen we een plek vinden. Er is namelijk geen andere horecagelegenheid in de route. Lunchen kunnen we verderop doen, in het bos of op de hei. Neem dus wat te eten en te drinken mee, en een zitmatje o.i.d. is ook handig.

Vanaf Elspeet gaan we met de bus terug naar Putten, met een overstap in Garderen.

Voor meer info en aanmelding kun je terecht bij Arjan van Dalen,

Tel: 06-31070252 email: ajjd@xs4all.nl