Duo workshop

Duo workshop

Vindt plaats op

NKBV geeft een duo workshop Autotubers, halfautomaten en voorklimvallen door specialisten.

Wanneer: Donderdag avond 31 mei 19.00 uur 22.30 uur in Neoliet Utrecht

De klimcommissie van regio Midden Nederland draagt graag bij aan optimaal geschoolde kaderleden maar ook optimaal bijgeschoolde outdoor klimmers. Door de overlap in de materie en activiteit willen we een combinatie maken. Oefenen staat centraal. 

Kader bijscholingsmoment halfautomaten en autotubers. (licentiepunt)  Welke apparaten zijn er nieuw op de markt, wat kunnen ze en hoe begeleid ik de nieuwe generatie klimmers hiermee. Ook zekeren vanaf standplaats zal worden meegenomen in de stof. De workshop bestaat uit een kort stukje theorie en daarna praktiserend bezig zijn. Neem je klimspullen dus mee. Voor deze workshop is een specialist op het gebied van apparaten ingehuurd. 

 

Valtraining voor outdoor klimmers.  Klim je al jaren buiten maar houd je het altijd onder je niveau omdat je niet durft te vallen?  Heb je het stukje training  'voorklimvallen'  ooit gemist?  Gewoon, ontwikkelen en bijscholen?  Heb je specifieke vragen over een zekerapparaat in relatie tot voorklimzekeren?  Deze workshop is speciaal voor al die klimmers die al jaren naar buiten gaan maar hun grenzen graag wat oprekken. Ben je indoor voorklimmer en heb je specifieke leerwensen; welkom in overleg.  Voor deze workshop wordt een specialist op het gebied van voorklimvallen maken en houden ingehuurd. 

Geef je op via klimmen.mn@gmail.com met je naam, je kaderstatus, NKBV-lidnummer en evt je klimervaring en leerwens.  Ook vragen kunnen terecht op dit adres. Zet in het onderwerp: duo workshop