Glüweinwandeling  Utrechtseheuvelrug

Glüweinwandeling Utrechtseheuvelrug

Vindt plaats op

De traditionele glühwein-tocht als afsluiting van het wandelseizoen 2018 van de regio Midden-Nederland van de NKBV zal gehouden worden in de omgeving van Leersum.

Zondag 16 december 

Vooraf aanmelden

 

Het startpunt is de heemtuinschuur op Landgoed Broekhuizen.  Aan de deelnemers wordt een uitgebreide routebeschrijving naar het startpunt toegestuurd. Vanaf 9.45 uur staat koffie en thee met banket en speculaas klaar. Rond 10.15 uur vertrekken we voor de wandeling, waarbij we de deelnemers die per bus arriveren zullen oppikken.

Busreizigers kunnen de bus (Syntus lijn 50 richting Veenendaal) die om 10.08 uur vertrekt vanaf station Driebergen-Zeist nemen en arriveren om 10.31 uur bij bushalte Leersum Donderberg. Je ontvangt nog een beschrijving van het stukje lopen naar het ontmoetingspunt met de overige deelnemers.

De wandeling zal gaan over een afstand van ca. 14 km door de bossen van Leersum, langs de plassen van het Leersumse Veld en via enkele kleine heidevelden terug naar de heemtuinschuur alwaar we kunnen genieten van een glas glühwein, warme chocolademelk met of zonder slagroom en geserveerd met feeststol.

Samenvattend:

Datum: 16 december 2018

Start: heemtuinschuur, nabij Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum

Tijdstip vertrek wandeling: 10.15 uur

Kosten: € 4,00 te voldoen bij begin wandeling

Aanmelding: uiterlijk 10 december bij g.uiterwaal@casema.nl

Telefoon (alleen op 16 december): 06 26624895

Deelnemers krijgen een routebeschrijving naar het beginpunt en een gps-file van de wandeling.

Gerard Uiterwaal