Indoor jeugdklimmen - start nieuwe deelnemers

Indoor jeugdklimmen - start nieuwe deelnemers

Vindt plaats op

Met dit formulier kun je je gezin aanmelden voor het Indoor Jeugdklimmen van de NKBV Regio Midden-Nederland op zondagen in Mountain Network Nieuwegein. Het formulier verzamelt gegevens voor de praktische organisatie van het klimmen en de financiële afhandeling. Na inzending worden de praktische gegevens bewaard door de ouders die het klimmen organiseren. De financiële informatie wordt opgenomen in de administratie. De formulierdata wordt hierna verwijderd.

We vragen om een eerste en tweede contactpersoon. De eerste contactpersoon (ingelogd met mijnNKBV) is degene die we als eerste aanspreken en naar factureren. De tweede contactpersoon zal in alle communicatie meegenomen worden. Bij de financiële gegevens kan een alternatief factuuradres opgegeven worden.

Lidmaatschap verplicht:

We vragen wie er van het gezin meedoet aan het klimmen en gegevens van de ouders en kinderen die meedoen. Voor deelname is lidmaatschap van de NKBV verplicht (een deel van de kosten van het jeugdklimmen wordt door de NKBV betaald)

Kosten:

Op basis van deze gegevens wordt een formulier voor autoincasso aangemaakt. Dit formulier ontvang je per email en kun je na ondertekening via de mail of per fysieke post retour sturen. De kosten voor deelname worden elk jaar in januari afgeschreven voor het lopende schooljaar van oktober-juni. De kosten bedragen 75 euro per jaar per kind of ouder die meeklimt. Alleen zekeren is kostenloos.

.