Vrijdagavond klimmen

Vrijdagavond klimmen

Vindt plaats op tot en met

Elke vrijdag (behalve de periode juni t/m september) klimt de regio bij Mountain Network Nieuwegein van 19.30-22.00 uur met 15% korting op de entree en drankje van de regio bij de borrel na afloop. Kom je ook?

Het gehele jaar organiseert de regio Midden-Nederland elke vrijdagavond een klimavond bij Mountain Network Nieuwegein. De avond start om 19.30 uur en eindigt met een borrel rond 22.00 uur. Alleen in de zomermaanden juni t/m september hebben we een klimstop i.v.m. de vele buiten klimactiviteiten en zomervakantie.

De vrijdagavond is normaal gesproken een rustige avond, plaats genoeg dus. Op de entree krijg je daarnaast als NKBV-lid een korting van 15%. Als je bij de borrel achteraf aanwezig bent krijg je ook nog een drankje van ons kado.

Randvoorwaarde is dat je zelfstandig kan klimmen in de hal. Of je alleen bent of met meerderen maakt niet uit, je kan je altijd aansluiten bij de groep. Gewoon komen dus! Als je voor het eerst komt, laat even bij de baliemedewerker weten dat je voor het vrijdagavond klimmen komt, zij verwijzen je dan naar één van ons, de gastheer of -vrouw van de avond, door. Je kan ons ook eventueel herkennen aan onze NKBV-shirtjes. 

Rosalinde, Dennis en Aernout heten je van harte welkom!