Workshop Multipitch Tochtenplanner - Instructeurs SKI Multipitch

Workshop Multipitch Tochtenplanner - Instructeurs SKI Multipitch

Vindt plaats op

Ben jij een instructeur SKI Multipitch en wil jij klimmers faciliteren om langere multipitch rotsroutes te gaan klimmen (6+ lengtes). Schrijf je dan in voor deze online bijscholing!

Bijscholing Multipitch Tochtenplanning - instructeurs SKI Multipitch
Vindt plaats op 18 november 2020 van 20:00u tot 22:00u

In de instructeursopleiding ligt de nadruk op didactiek en technische vaardigheden. Eenmaal SKI wordt van een instructeur naast lesgeven en het begeleiden van klimmers nog een vaardigheid gevraagd: het beoordelen van klimplannen van OV- klimmers. In deze workshop oefen je deze vaardigheid. We spelen als het ware de “avond van te voren” op de camping na. OV’ers komen bij je langs met een plan en jij moet hier als instructeur iets van vinden.

De workshop bestaat uit een voorbereidende opdracht en een (online) feedbacksessie. Van te voren krijg je stukjes topo uit verschillende gebieden om te bestuderen. In de feedbacksessie worden filmpjes met plannen van OV'ers gedeeld en leer je van jouw feedback en die van anderen.

Deze workshop is nadrukkelijk bedoeld voor instructeurs die klimmers willen faciliteren die in meer avontuurlijk terrein langere (6+ lengtes) Multipitch rotsroutes willen klimmen. Er is ruimte voor 6 instructeurs SKI Multipitch. Je krijgt voor deze bijscholing 1 licentiepunt.